Inainte de a comanda, va rugam, consultati informatiile despre livrare si conditiile de retur.

 Ciocotec vine in ajutorul tau cu cele mai cool huse. Fie ca ai ultimul model de iPhone, Samsung Galaxy, Lg, sau orice alt telefon, protejeaza-l cu cele mai rezistente folii de protectie si ofera-i un plus de personalitate cu noile noastre bumpere si carcase. Toate produsele sunt disponibile pentru comanda iar livrearea se poate face in livrare in 48 h sau maxim 7-10 zile, deoarece noi vrem sa facem pe plac tuturor clientilor comandand special pentru acestia culoarea dorita pentru fiecare produs.

MODALITATE DE LIVRARE

  • Livrarea tuturor produselor se face prin curier - Urgent Cargus.
  • Costul transportului este de 15 RON in orice oras din Romania si in localitatile din aria de livrare a firmei URGENT CARGUS. In cazul in care adresa dvs. nu se incadreaza in suma mentionata mai sus veti fi contactat pentru stabilirea livrarii. Puteti verifica costul transportului pe: https://www.urgentcargus.ro/Private/Calculator.aspx
  • Pentru comenzi mai mari de 149 RON, transportul este GRATUIT.
  • In functie de produsul ales, livrarea se poate face in 48h sau in maxim 7-10 zile, iar toate detaliile despre livrare vor fi transmise prin e-mail sau sms.
  • Plata este ramburs, la primirea coletului.

 CONDITII DE RETUR

Desi facem tot posibilul ca toti clientii sa fie multumiti de produsele si serviciile noastre, intelegem faptul ca unii dintre dvs. vor dori sa returneze produsele primite si va propunem cele mai avantajoase solutii in cazul in care dintr-un motiv sau altul doriti sa faceti un retur.

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. poate fi returnat pentru a fi schimbat cu un alt produs sau pentru restituirea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

Ciocotec.com ofera retur GRATUIT in 7 zile calendaristice, din momentul in care ati primit comanda, pentru orice produs achizitionat.
Dreptul la retur gratuit il au atat persoanele fizice cat si persoane juridice care:

  • au primit produse defecte
  • au primit o comanda gresita

Returul se va face prin aceeasi firma de curierat cu care s-a facut livrarea, Urgent Cargus, cu plata la destinatar, dvs. fiind in acest caz expeditorul.

Rambursarea contravalorii produsului care a fost returnat se va face in maxim 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in colet/pe email/prin telefon.
Acesta este cea mai sigura si rapida metoda prin care va putem returna banii, fara costuri suplimentare de transport. 

Returul NU este gratuit in cazul produselor comandate gresit sau in cazul schimbului de produse. In acest caz returul va fi suportat de catre client si poate fi expediat la adresa noastra cu orice firma de curierat.