Desi facem tot posibilul ca toti clientii sa fie multumiti de produsele si serviciile noastre, intelegem faptul ca unii dintre dvs. vor dori sa returneze produsele primite si va propunem cele mai avantajoase solutii in cazul in care dintr-un motiv sau altul doriti sa faceti un retur.

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. poate fi returnat pentru a fi schimbat cu un alt produs sau pentru restituirea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

In primele 7 zile de la primirea comenzii Schimbul si Returul produselor este GRATUIT in cazul in care ati observat ca produsele sunt gresite sau se defecteaza! Dupa termenul de 7 zile de la primirea coletului, returul este suportat de client.
Dreptul la retur gratuit il au atat persoanele fizice cat si persoane juridice care:

Returul se va face prin aceeasi firma de curierat cu care s-a facut livrarea, Urgent Cargus, cu plata la destinatar, dvs. fiind in acest caz expeditorul.

Rambursarea contravalorii produsului care a fost returnat se va face in maxim 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in colet/pe email/prin telefon.
Acesta este cea mai sigura si rapida metoda prin care va putem returna banii, fara costuri suplimentare de transport

In cazul in care, desi dvs. nu beneficiati de retur GRATUIT, dar cu toate acestea curierul ne incasaseaza bani pe transport, costul transportului este retinut din suma care ar trebui returnata in contul dvs.

Returul NU este gratuit in cazul produselor comandate gresit, in cazul schimbului de produse sau in cazuri nejustificate atata timp cat produsul respecta specificatiile de pe site.In acest caz returul va fi suportat de catre client si poate fi expediat la adresa noastra cu orice firma de curierat.