Din ce sunt create cele mai bune huse de smartphone

Fiecare husa de telefon isi are proprietatile sale, dar ce este mai pregnant la un asemenea accesoriu tine de materialul din care este creat. Asadar, aceste produse GSM pot fi netede sau aderente, dure sau moi. Si totusi, fiecare tip de material isi are punctele tari si punctele slabe. Tu te-ai gandit vreodata din ce este fabricata husa ta de telefon?

 

Diversele forme ale plasticului in fabricarea huselor de telefon

 

Pe piata de accesorii pentru gadgeturi exista sute de producatori si firme care asta dezvolta. Si aceste sute de fabrici si furnizori folosesc pentru marfa lor diferite materiale in diferite forme si stadii. Daca ar fi sa te intrebe cineva din ce anume este creata husa ta de telefon, tu ai sti ce sa ii raspunzi?

Daca nu, vezi mai jos care sunt cele mai bune huse de smartphone, dar si cele mai intalnite materiale din care sunt fabricate. Aceste informatii ar trebui sa te ajute sa intelegi exact unde te afli, ce detii si daca este vorba despre o husa de calitate sau nu.

Cel mai intalnit material in fabricarea de huse de smartphone este plasticul. Insa plasticul este o denumire generica, de fapt carcasele de mobil fiind realizate din policarbonat, polipropilen sau poliuretan. Policarbonatul este un tip de plastic foarte dur si rezistent care rezista cazaturilor si loviturilor, fiind ideal pentru un smartphone modern.

Polipropilenul este un fel de plastic destul de maleabil, datorita acestui lucru poti vedea huse de telefon in fel si chip. Este dur si rigid, perfect pentru securizarea gadgeturilor. Poliuretanul nu este la fel de puternic precum policarbonatul, insa garanteaza protectia daca se intampla sa iti scapi telefonul. Este un material care poate fi sau moale sau dur.

 

Alte materiale des intalnite pentru cele mai bune huse de smartphone

Fibra de carbon este iarasi un material complex, produs dintr-un mix de chimicale, care are grija de dispozitivul tau. Este mai puternic si mai usor chiar decat otelul, ceea ce inseamna ca este un fel de husa robotica de inalta calitate.

Pielea ca material pentru huse de telefon este moale si durabila. Reprezinta clasa de sus, lux si stil. Dar daca nu iti permiti cea mai buna husa din piele, nu-i nimic. Poti trece oricand la alternativa pielii sintetice sau ecologice pentru personalizarea smartphone-ului tau.

Si cauciucul este un material bun pentru fabricarea de carcase, bumpere si accesorii GSM. Este moale, placut la atingere si asigura o protectie nelimitata dispozitivului tau atunci cand il insoteste.

Daca iti place puterea metalului, dar si designul acestuia, ai putea sa te bazezi pe cele mai bune huse de smartphone din acest material. Va functiona ca un scut in fata zgarieturilor, cazaturilor si loviturilor, dar ii va oferi si un look aparte telefonului tau de ultima generatie. Iar daca o carcasa simpla de metal ti se pare prea putin, ai putea sa gasesti un model mai deosebit cu incrustatii si accesorii cool.

Acum, daca ai aflat care sunt materialele pentru cele mai bune huse de smartphone, intra pe site-ul nostru Ciocotec.com si vezi cu ce iti vei innoi gadgetul preferat!